maanantai 22. lokakuuta 2012

Helppo kanasalaatti


Tarjoilin omissa tupareissani kanasalaattia ja erilaisia suolaisia piiraita makean vastapainoksi. Helppo oli valmistaa suurempikin erä kerralla ja samalla sain myös seuraavan päivän lounaan lopusta salaatista. Vihannesten pilkkominen vie hieman aikaa, mutta muut ainekset ovat helppoja vain lisätä joukkoon.

400g Hunajamarinoituja kanasuikaleita
1 pkt Taverna domyati -juustoa
1 pss jäävuorisalaattia
1 pieni kurkku tai 1/2 iso kurkku
4 kpl tomaattia
1 kpl keltainen paprika
1 kpl punaine paprika
0,5 pss pakaste maisseja
0,5 pss pakaste herneitä
viinirypäleitä

Pese salaatti, kurkku, tomaatit, paprikat ja viinirypäleet. Revi jäävuorisalaatti astiaan. Pilko kurkku ja tomaatti kuutioiksi ja lisää salaatin päälle. Kuutioi paprika ja puolita viinirypäleet. Lisää salaattiin paprika- ja viinirypälekuutiot sekä maissit ja herneet. Paista kanasuikaleet ja lisää ne salaattiin. Viimeistele murentamalla domyati-juustoa kanojen päälle salaatissa. 

Jos haluaa salaattiin sopii myös aurinkokuivatut tomaatit, avokado, oliivit... Eli varioida voi täysin oman mielen mukaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti