sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Pasta-jauheliharatatouille


1/2 pussia Torino täysjyvä + proteiinipastaa
400 g vähärasvaista jauhelihaa
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
1 punainen paprika
1 keskikokoinen sipuli
1 pkt Polpa tomaattimurska (maustettu jalopenolla)

mustapippuria
1 rkl hunajaa
vähäsuolaista soijakastiketta
kuivattua chiliä
+ tuoretta persilijaa

Ruskista jauheliha pannulla sipulin kanssa. Sipulin voi jättää leikatessa isoiksi suikaleiksi. Joukkoon tomaattimurska ja samaan aikaan laita kiehumaan pasta. Kuutioi kesäkurpitsa ja paprika noin 1 cm x 1 cm kokoisiksi kuutioiksi. Lisää kasvikset kastikkeeseen, minkä jälkeen anna rauhassa hautua 15 - 20 min. Pastan ollessa kypsää, kaada vesi pois. Mausta kastike sopivaksi, minkä jälkeen lisää pasta joukkoon. Sekoita pasta ja kastike sekaisin. Tarjoile tuoreen persilijan kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti